Drága lesz az internet

Elbatta, nem kibatott velünk a kormány! Igen, szavaztál volna az emeszpére... most vehetné drogot a hétvégére a pörgős jutyúb videók mellé amit korlátlanul nézhetnél pluszdíj nélkül.. 

A lejátszódó klasszikus választás előtti forgatókönyvek után a kormány 'ránksarcolt'. Bár a felvilágosultabbak már látták előre, és ezért talán el sem mentek szavazni mert nem volt más alternatíva. Valaki meg jobbikként vallva magát még remélt a változás ámításában. Én NEM. A gond a politikus szóval kezdődik, mert ha vezetők lennének akkor talán el gondolkoznék rajta, hogy ha valami társadalmi szerződésvállalás után vezetni engedjük talán.. és találnánk közösen megoldást az égető problémákra. 

Az ország bajban van. És nem azért mert éssel nem kezdünk mondatot, hanem azért mert kurvára szétlopták a haverok, és nem figyelt a NAV. És mi? És mi jó pár cikkben kóstolgathatjuk a törvénysértések tényét és fejleményét egyéb bal, baliberális újságok web és papírlapjain.

Tehát foglaljuk össze: Miközben különadók kivetésére van szükség a szappan, műnövény, kozmetikumokra, főleg az internetre (20 milliárdos bevételt vár a goverment).. mellette olyan adócsalásokra derült fény, mely a be nem fizetett áfákról szól különféle szlovák állcégek tükrében, már több éve tartó alapvető élelmiszerek területén melyet a kormány állítása szerint csak 2-3 milliárd forintot tesz ki. Ami nem is sok tényleg a budgethez képest! De kétlem, hogy csak ennyit. Olyan pénzek folynak el ebben az országban aminek következtében az emberek nem, hogy csak jól élnének, de kimondottan úgy élnének mint gondtalan családok New Hampshire-ben.

800px-Congress_Street,_Portsmouth_NH.jpg

De érezzük azt is (ugye), hogy nem érezzük magunkat rosszul. Mindenünk megvan, mindent megkapunk, mindenünk meglesz, de gondoljunk arra a társadalmi rétegre is akinek kurvára csak lejjebb van az út. Akik kimennek itt hagynak minket, akiknek nem ország az országuk többé... Elhagyatottak, nem várják már a jobbat és mindegy nekik hol kelnek fel másnap, csak ne ebbe a kultúrszar országba kelljen felébredniük, mert úgy gondolják, és tapasztalták, hogy ha követed a Napot több levegőt is kapsz.